Achtergrond

Na mijn studies als licentiate in de Handelswetenschappen en enkele jaren praktijkervaring in de bedrijfswereld heb ik in 2017, aan de Odisee Hoge School in Gent, mijn diploma van diëtiste behaald. Vervolgens heb ik mijn postgraduaat Personal Trainer afgewerkt via de Functional Training Academy. Een navorming Voeding en Sport wou ik er heel graag bij om als sportdiëtist aan de slag te gaan.

Omdat de behandeling van een verstoord eetpatroon en eetstoornissen een specifieke aanpak vereist, heb ik me hier ook verder in gespecialiseerd via oa. Eetexpert en extra opleidingen via collega’s met ruime ervaring in deze thematiek.

SUCCESS ISN'T ABOUT HOW YOUR LIFE LOOKS TO OTHERS. IT'S ABOUT HOW IT FEELS TO YOU.

Michelle Obama

Specialisaties

Gezond en duurzaam afvallen
Verstoord eetgedrag en eetstoornissen
Personal training en coaching

Visie

Voeding… Iedereen heeft er wel een mening over. We worden overspoeld door adviezen uit alle mogelijke hoeken. Net als de beloftes dat dit nieuwe dieet, supplement, detox-drankje of maaltijdvervanger dé oplossing is voor die slanke lijn die je zo graag wil. Er wordt jaarlijks miljarden verdiend aan de verkoop van deze producten. En terwijl er grof geld verdiend wordt aan de verkoop ervan, worden we met zijn allen dikker. Logisch? Nope!

Zou het niet willen betekenen dat er iets mis is met onze kijk op voeding en beweging? Wie denkt dat wilskracht en discipline dé manier is om een slanke lijn te krijgen, komt bedrogen uit. Samen met jou ga ik op zoek naar wat werkt voor jou. Want er is niet 1 voedingsstijl die er perse bovenuit steekt. Op zoek gaan naar een balans waar jij je optimaal voelt, kan anders zijn dan de mijne, maar daarom niet minder goed.

Vaak schuilt er veel meer achter ons eetgedrag dan een gebrek aan wilskracht. Is eten een vorm van coping geworden om met bepaalde emoties om te gaan? Lukt het je maar niet om komaf te maken met bepaalde eetgewoontes? Is een gebrek aan structuur en planning de grote spelbreker? Of voel je dat je eetpatroon steeds meer verstoord geraakt en evolueert naar een eetstoornis?

Elke persoon is anders en vergt daarom een andere aanpak. Ik ben er om te luisteren naar jouw verhaal en coach je met veel goesting in de richting die jij voor ogen hebt!

Tot binnenkort?!

Klaar om dit te ontdekken?

Contacteer SARAH